Min forkjærlighet for biler

Det er ikke å legge skjul på at jeg virkelig elsker biler. Kanskje det er derfor jeg opprettet en egen blogg for å kunne snakke enda mer om dem? Biler er noe helt spesielt for meg, og alle bilelskere vil forstå hva jeg snakker om. Vi kan stå i timevis å skru, skrubbe og vaske på alle kantene av bilen, og vi blir aldri helt ferdige.

Selv om alle biler er helt spesielle pleier alle bilelskere å ha en type eller modell de er spesielt fan av. Personlig var det vintagebiler og Volvo som sto nærmest hjertet mitt, men etter hvert som jeg ble eldre var det elbiler som tok over. Det er noe med teknikken bak batteriene og de innovative løsningene som fanger interessen min. Dessuten vet vi ikke hvor denne teknologien er om noen år, eller tiår! Tanken på hva elektriske biler kommer til å utvikle seg til å bli er spennende. Det at disse bilene er bedre for miljøet og personlig økonomi er bare et lite pluss.

Fra modellbil til ekte vare

Helt siden jeg var liten var det alltid biler jeg lekte med. Den første bilen jeg kom borti var de små røde racerbilene som jeg kjørte rundt på gulvet hjemme. Deretter ble det de store lekebilene i skolegården og alle modellbilene mine. Modellbilene jeg foretrakk å samle på var Volkswagenbilene med det distinkte utseendet og spennende farger. Det at du sjeldent så disse vintagebilene kjøre rundt på veien gjorde dem ekstra interessante. Den aller første modellbilen som virkelig satte i gang interessen min var Volkswagen 1200 bilen fra 1979. Den sterke gule fargen og de myke linjene var noe for seg selv. Dessverre var det ikke like lett å skaffe seg en sånn bil når jeg skulle kjøpe min første ekte bil. Den første bilen er alltid et viktig og stort kjøp, men det er ikke alltid disse bilene er av god standard. Likevel vil denne bilen alltid stå nærme hjertet ditt. Min første bil var en Volvo S70 fra 1998, en kompakt og stødig bil. Volvo produserte denne modellen mellom 1996 til 2000, frem til modellen ble byttet ut med S60 modellen. Det var enkelte elementer som fikk meg til å velge denne bilen, som det nye designet med ny front, bedre lys og nytt interiør. Dette var kanskje ikke den lille gule Volkswagen jeg hadde sett for meg, men stolt var jeg.