Spilleautomater som handler om biler

Bil er inspirasjonen bak mange store og populære spill der ute. GTA hadde ikke vært det samme uten alle de fete bilene, barndommen min var fylt av racerbilspill på Playstation og mobilen min er i dag fylt av apper hvor man kan kjøre om kapp med ulike biler. Disse spillene er fylt med fart, spenning og høyt adrenalin og tiltrekker seg mange som allerede er bilinteresserte.

Men dette er ikke de eneste bilspillene man kan få tak i nå. En veldig populær form for tipping er å satse penger på racerbiler. Her spilles det om store penger og høye gevinster. Ulempen er at man må ha mye kunnskap om biler og de beste sjåførene. Heldigvis for alle uten denne informasjonen finnes det andre måter å spille på biler.

I disse dager er det mange spilleautomater som har biler som tema, og disse automatene kan gi deg like gode gevinster som om du hadde spilt på en deltager i Monaco Grand Prix. Under har jeg listet opp noen av mine favoritter, som jeg spiller på støtt og stadig hos Leovegas.

Freaky Cars Online Slot

Dette er en automat som virkelig tar meg tilbake til barndommen. Spillets design er litt på den barnlige siden, og kan ligne litt på den populære animasjonsfilmen «Cars». Men det er ingenting som er barnslig med spillets gevinster. Selve spillet er ganske simpelt og det er lett å komme i gang med å vinne premier. Alt du trenger å gjøre er å satse din ønskede mengde med penger og trykke på den store grønne «spin» knappen. Om du satser fullt har du hele 30 gevinstlinjer som kan skape vinnerrekker og dermed gevinster.

Racing for Pinks

Dette spillet har med vakre vintage biler og et tema som ligner mer på GTA. Den litt mer voksne maskinen har over 243 ulike måter å vinne på, så her kan man håpe på gode gevinster. I tillegg finnes det underholdene animasjoner og bonusspill som kan holde deg opptatt i timevis. Min personlige favoritteffekt i spillet er bonusspillet som er et digert race mellom to ulike lag. Alt du må gjøre for å spille er å velge et lag, blå eller rødt. På skjermen vil du se de to ulike lagene konkurrere, og om du er heldig er det ditt lag som vinner! Det ligger en 175x multiplikator på dine gevinster som premie, så her lønner det seg å velge riktig.